OJ!

Vad tiden går när man sitter och gör arbete, förvisso har jag gjort den roliga delen i två dagar nu, nämnligen gjort inbjudningskort, vigselprogram, placeringskort, meny och tackkort. Linda min vän, låtsas att de ska gifta sig så jag har utgått ifrån deras önskningar på utformningen av dessa. De ville att de skulle vara enkla och vackra och jag tyckte jag lyckades mycket bra! Har även gjort klart offerten som jag ska skicka till brudparet ;) (låtsas offert såklart!)

Nu blir det duschen sen tycker jag att det e dax för fredagsmys. Här hemma skiter vi i allt som heter Valborg, fast det har vi ioförsig gjort vartenda år. Vår första valborg tillsammans satt vi i min lägenhet och byggde pussel och drack en massa kaffe till klockan tre på natten! Middagen idag består av vår standard rätt tycker, dvs kött, med klyftpotatis, morötter, rödlök och rödbetor i ugnen NAM NAM!

Trevlig valborg alla fina människor där ute!


Här får ni en liten glimt av inbjudningskortet


Torsdag i Luuund!

Japp idag styrde Heinze oss till Lund. Gick och strosa lite, men vi kollade extra noga efter en uteservering så vi kunde luncha. Det blev Café Finn på Mårtenstorget. En bakpotatis med lax och räkröra. Vi satt ute och det var heeelt underbart =). Sen tog vi en runda inom Nova, jag smällde hela 14:- inne på Akademibokhandeln! Till mitt skolarbete. Nu är alla korten klara, känns fint. Nu ska jag bara fota snyggt och leka i photoshop.

Middag hos Christel innan idag och en promenad hem, gott! Jag ville inte in i trista lägenheten, så himla skönt väder ute.

Efter inlämnandet av examensarbetet den 7:e maj ska jag ta tag i min träning igen. Då blir det gymmet igen!
Fan alltså, tycker att magen växer. Men det e väl så när man e matglad och inte tränar. Den kombinationen går inte ihop, tyvärr! Men jag lever för livet och det goda med det. Jag skulle aldrig kunna banta eller tortera mig själv på det sättet, aldrig! Men jag kanske måste lära mig att inte äta gott varje dag! Men det e så svårt!


                                                                   Jag och lillebror idag

Pratade förresten med Putte innan, jag berättade att vi varit i Lund och lunchat ute, då berättar hon att hon SITTER på Finn just när vi pratar...scary!! Hur stora är de oddsen att hon också åkt till Lund idag och dessutom sitter på samma cafe´som vi...




Jeansjackan, när kan man få börja använda den?






Smoothies!

Idag har vi en nattagäst trevligt trevligt! Nu ska jag avsluta för idag och mixa ihop en god smoothies till oss på banan, jordgubbar och vaniljyoghurt, låter gaanska så gott va?

Glömde att smälla upp en bild på bröllopskortet, men det kommer imorgon!

New shoes...

Skor kan man fan aldrig få för många av. Jag har jättemycket skor, men envisas med att gå i samma vanliga varje dag, typ mina vita skitiga gamla converese. Men nu längtar jag efter våren och sommaren ännu mer så man kan börja använda alla söta små sommarskor, för än är det för kallt med öppna skor tycker jag!
De puderrosa är från deichmann, som jag handlade med Putte och Hannis på entré förra veckan. Först gången jag hittar ett par fina skor där, fast har ioförsig bara varit i butiken en gång innan. De svarta är från scorett och dem köpte jag till mig själv som belöning för att vi fick de högsta betyget man kunde få på vår grupptenta =)

                                           Ni får helt enkelt tänka er ett par bruna fötter i dem :)






Onsdagendentjugoåttondeapril2010

Dagen började bra, var nere i stan klockan 10. Mötte upp min kära klasskamrat Putte.
Vi svek fiket Ebba faktiskt och intog Espressohouse, vi var sugna på en Klassiker...
Jag fick dessutom en försenad födelsedagspresent. Bättre sent än aldrig brukar man väl säga...



Lite internt mellan mig och Putte, nog inte många som förstår...





Såå söt! Tack vännen <3


Underbara bilder...

När jag googlade runder på nätet för att hitta inspirationsbilder till arbete hamnade jag på en helt underbar blogg.
Tyvärr minns jag inte tjejens bloggadressen, vilket är synd! Skulle gärna fortsatt läsa hennes blogg. Hennes hobby var att inreda deras hus och att baka helt fantastiska muffins, tårtor, ja allt möjligt. Kolla in vilka härliga bilder!














Hon hade även ett helt underbart kök! Nästan som mitt drömkök, sådär lantligt, vitt och fint





Tidiga Tisdag...

Klockan ringde 7:30, steg direkt upp och duscha. Tog jag Heinze ut till mamma men stannade på kvantum och handla med mig nygräddade bullar. Fortfarande varma när jag la ner dem i påsen, mums.
Tog en god frukost med två koppar kaffe hos mor min. Varför har alltid mammor så mycket gott pålägg och alltid välfylld kyl? Jag vill också ha det men lyckas aldrig ;)
Tog bilen ner till Malmö för att inhandla diverse jackor och hoods hos min söta kusin idag! Sen har jag skrivit arbete hela dagen och känner mig jätteduktig! Imorgon ska jag börja på att göra inbjudningskort, placeringskort mm till bröllopet. Spännande! bilder kommer, om jag blir nöjd vill säga ;)
Precis hemkommer efter en promenad med Emma, skönt och bra att hon fick ut mig så jag fick lite mer energi. Den där eftermiddagsluren gjorde mig nog bara tröttare, men lyx att  bara kunna lägga sig en timme mitt på dan!

Tack Jennifer för den fina och enda kommentaren i inlägget om min mormor. Jag var ledsen och fiskade efter lite goda kommentarer som piggade upp men inget fick man av sina vänner. Så tack Jennifer, du gjorde min dag!!

Nu dax för The Good Wife på fyran!

Falskhet!

Du är inte en riktig vän, känn DIG träffad!!


Älskade mormor...

Det är helt sjukt vad jag saknar dig! Kommer vi aldrig mer att ses? Jag kan fortfarande höra din röst som om vi pratade igår. Du sa du var lite trött, men det blir man ju av cellgift förklara du och att du snart skulle bli piggare. Och nu finns du inte längre? Jag hatar allt vad cancer heter!! Varför finns denna fittiga sjukdom? Den för absolut inget gott med sig, HATA HATA HATA!!!
Men det är väl bara till att inse att vi inte lever i en drömvärld. Och om man får vara lite egoistisk i detta elände: Varför just min mormor?! Varför just min moster??! Varför just min farfar??! Måste jag gå igenom detta tre gånger?! 

Mormor var ingen vanlig mormor som satt inne och sticka, klädde sig i beige kappa och nylonstrumpor. Mormor blondera håret, hade alltid rosa läppstift och matchande rosa naglar. Hon var varje lördag, så länge jag kan minnas ute och dansa. Pumps, snygga kläder och stora örhänge, och några kaffekaskar sen var du på G. När man var under 18 var det dig man ringde till när man behövde dricka. Vi stack ner på systemet och du handlade alltid de blå ciderna till mig som jag älskade då. När det tog slut med exet och han slängde ut mig var det dej jag cyklade hem till och grät. Det var dej jag bodde hos innan jag fick min nya lägenhet.
Jag och mormor hade verkligen en speciellt relation till varandra. Vi kunde prata om allt, ingenting var skämmigt elr pinsamt...vi kom t.o.m in på hemorrojder en gång för jag satt och bläddra i mormors Allers tidning, haa haa, hur vanligt är det att man diskutera det med sin mormor?. Men ni kanske förstår vår relation?, den bästa av den bästa! Men jag vet att du har det bra där uppe, du får äntligen träffa din dotter, mammas syster och min älskade gudmor/moster som vi endast fick ha här på jorden i 36år.  Du var bäst mormor och det vet du! Men vi ses alla igen, visst?

                                                                            Julen 09


Inget snick snack...

Hej trista söndag! Jag är helt uttråkad fast att dagen knappt har börjat. Studsa ut bingen imorse och gjorde scones och te, fasiken vad gott och det var längesedan jag bakade det.
Precis duschat och vi ska hoppa in i bilen och se vart Heinze tar oss. För hemma det pallar vi inte sitta.
Fick ett stim igårkväll när jag satt här i min ensamhet och X antal sidor plitades ner på arbete =)

Nej back to reality!

Ps! Var inte tuff för det passar dig inte

Fre/Lör...

Jag skäms över att jag inte ägnat mitt arbete en sekund på tre hela dagar, när jag egentligen borde sitta tre hela dagar med det, då jag har alldeles för mycket kvar att göra...13 dagar till deadline...oops!
Igår var jag och sambon iväg på en tripp mot Helsingborg, ingenting inhandlades förutom mat, dock blev jag X hundralappar rikare då jag lämnade tillbaka en klänning som inte passade.
Senare intog jag och två av mina vänner Tycho för en liten matbit och två glas rödvin, mkt trevligt och mkt gott!
Kom hem vid halv elva tror jag, strax efter där började Slumdog Millionare på tv och vi började titta. Mina ögon gick i kors och jag somnade i soffan =)

Idag har solen lyst och vi ville ta vara på soltimmarna. Vi åkte ut till M&T och satt ute i trädgården hela dagen, vilket har resulterat i ett rött bröst, aj! Sambo med flera skulle ha en utekväll i Malmö, så efter jag släppt av dem på stationen körde jag vidare ut mot Häljarp igen för lite grillat,gott!

Nu sitter jag här alldeles ensam en lördag kväll. Mysdressen är på och sminket är av. Ljusen är tända och tekoppen är framme! Datorn i knäet och tv och alla kanalerna är mina ikväll! Tror jag ska kolla på en riktig snyftare, Dagboken kanske? Sist jag var ensam hemma (en lördag) var i Oktober när H och jobbet var ute och åt. Så jag ska njuta av min ensamhet...fast lite saknar man honom ändå!

PS! jag vet att jag har blivit kass på att blogga med bilder. Det är ju mycket roligare att läsa en blogg med bild.
Men just nu orkar jag inte koppla in mobilen, systemkameran och digitalkameran för att ladda över bilder...vilket i-landsproblem!


I´m alive...

Jag lever gott folk, har massor att berätta, men inte nu. Nu ska jag ut till M&T och grilla! MUMSFILIBABBA!


Dåliga sovnätter...

kanske inte så konstigt man sover dåligt om dagarna när det enda man gör är att häcka framför denna skärm. Man är ju kanske inte så supertrött när man lägger sig, slut i huvudet men inte i kroppen. Idag har jag knappt varit utanför dörren ens...Fy Malin! Men vädret har inte lockat ut en  direkt. Det har faktiskt varit väldigt skönt att bara sitta inne idag. Imorgon är det skolan igen som gäller, ska bli kul! Känner att jag har en del frågetecken som behövs rätas ut! Man vill ju inte sitta och producerat flera sidor och sen få höra att man är inne på fel spår.


Vi har precis ätit lite räkor framför tvn när vi kollade på Draknästet, mitt favoritprogram just nu. Ska in i storarummet och slänga mig på soffan för nu vankas det movietime!!




Mulet väder...

Så bra att vädret e mulet, grått och trist. Här hemma skrivs det för fulla muggar på mitt lilla "kontor". Det bästa är att man har kaffekokare på "kontoret", ville bara dela med mig av min skaparglädje!



Lillebror blir stor...

På fredag fyller min yngsta bror 18, liten skithög blir stor skithög. Tyckte inte det var så längesedan han sprang in på sitt rum och höll sig i hyllan när han bajsa i blöjan...han blev vansinnig om man kom in där när kan "höllt på" antar att tiden går fort, det var ju 17 år sedan. Det ska vi fira med galej ute i Häljarp den 1:e maj, ska bli kul!




Brrr...

Sitter just nu och äter lite lunch. En soppa med en bit vitlöksbröd, gott!
Innan gick vi en långprommis och jag var frusen under hela promenaden. Kom hem och kände mig hängig, trött och ännu mer frusen. La mig i soffan och huttra, H la ett tecke på mig sen stack han och fixa lite ärende.
När han kom hem fick jag en liten present, TACK älskling, du vet precis vad jag vill ha =)

Efter lunchen blir det jobb jobb jobb. Ikväll ska jag åka ut till mamma och mysa <3

Måndag...

OJ OJ OJ vilken kreativ måndag vi har haft här på Hälsingborgsvägen! Kan knappt tro att det är samma människa som sitter bakom datorn ens. Men det underlättade en hel del eftersom jag fick word på min datorn idag, TACK Gross! Håkan har det ioförsig på sin datorn, men den brukar vi kalla för Rolls Roycen, behöver jag förklara smeknamnets innebörd?! Fick i läxa av min "handledare" att skriva 3 sidor. Och hade det varit grundskolan nu hade jag banne mig fått en guldstjärna i pannan, jag har faktiskt plitat ner hela 4½ sidor!

Men jag ska nog ro arbete i land ska ni se. Jag har ju dock det svåraste kvar. Varför sparar men det svåra till sist? Gör ni likadant? Egentligen ska man göra det först så har man det gjort. När det gäller mat så sparar jag alltid det godaste till sist. Där är jag minsann och da tvärtom!

Idag har vi även tvättat vår soffa, det var inte en dag förtidigt kan jag säga! Men tacka oss för att vi behöll Håkans soffa istället för mina vita soffor. Det är väldans snyggt med ljusa soffor men fan så opraktiskt! I en soffa ska man kunna slänga sig och äta vad fan man vill i, utan att behöva oroa sig över om man spiller en liten chokladbit i. Man ska kunna spilla lite rödvin i den, råka sätta sig på Håkans äckliga använda snuspåse som han lagt så fint på locket på snusdosan i soffan ...ja ni ser vart jag vill komma va?


Jag ser fram emot torsdag.Då ska jag köra mot Teckomatorp och sen ska vi köra mot Malmö. Lite workshop i skolan och sen ska jag och de andra bästa åka till entre´för lite shopping, men framförallt mysig skvallerfika!

Rinde även ett samtal idag, hon blev glad att jag hörde av mig så vi kan ju hålla tummarna =)

Nej nu slår piskan mot min rygg...BACK TO WORK!

 


Förvirrande?

Jag orkar snart inte se ditt skit mer på facebook, inse själv lilla vän, det är inte ok om man e så gammal...Igår var en superlyckad kväll, köttet blev perfekt, ja allt var perfekt om jag får säga mitt! Idag har man varit lite mör. Oj vad jag småskrattar när jag ser din panna, söt e du! Men ibland blir jag arg på dig!
Kollade förresten filmen " I taket lyser stjärnorna" innan idag. Den gick på Canal Plus. Jag har sett den innan, men idag var jag tydligen väldigt känslig. Gud vad jag grät, usch, jag kunde verkligen känna dotterns panik över sin sjuka mamma.


 




Nej nu fortsätter jag min kväll i sängen istället. Kollar tv och läser ett par sidor i boken min tänkte jag!




Trist att vi inte ses lika myckets som vi gjorde innan, men tyvärr blir det så ibland. Du har ditt nya liv och vi har vårt, men jag önskar att vi kanske kan ses lite nästa helg?


Imorgon är det andra bullar som gäller, det kan inte fortsätta så här, jag gör bara skit för mig själv!


Mkt trevligt samtal hade jag innan idag, samtalet varade i 32 minuter, det var inte igår som jag pratade så länge i telefonen, men vi prata som FAN som vi brukar säga ;)



Och tack för att du hjälpte mig idag, det klarnade lite bättre, vi ses imorgon igen och efter det, då jävlar!




100417

Hejsan bloggen och alla mina läsare. Hoppas er lördag är en bra sådan fast att vi hellre hade haft blå himmel och massa solsken, men allt kan man tyvärr inte styra över!
Har precis duschat och vi ligger bra till med tiden. Ikväll ska vi nämnligen ha tre rätters middag här hemma.
Herr och fru Björsing kommer till oss, det ska bli trevligt!
Det är mer att fixa än vad man tror, om man vill ha en perfekt kväll vill säga ;) Fast det hänger bara på en sak...berättar imorgon!

Nu ska jag in och föna håret så jag får lite liv i det. Visst är det härligt att det är ljust så länge om kvällarna nuförtiden. Dagarna blir längre och man får mer energi. Men det känns konstigt att käka en mysig middag vid 19 och det är lika ljust ute. Enda nackdelen tror jag. Man vill ju duka mysigt med massa ljus. Men jag tror att mörkret kommer lagom till efterrätten =)Imorgon ska jag till finaste Gross. Vi ska leka skola. Hon ska vara min lärare och jag eleven och så ska hon hjälpa mig lite med det dumma examensarbete!

Ps! Legenden, det var roligare att städa med den rosa moppen =)

 


Mitt finaste hus...

Jag fick ett jättefint zinkhus av min mamma igår, ett vitmålat. Det var så supermysigt och superfint när man har det tänt, visst tar min kamera superbra bilder? =)










Älskade vän...


...Du har sett mig glad, Du har sett mig ledsen, Du har torkat många tårar.
Du har gett mig många kramar och Du har varit mig trogen i många år.
Fast du är nött och sliten och inte lika vit och fin som innan så älskar jag dig ändå
min fina lilla Anki...

 


Min Xdag...

Idag har vädret varit lovely igen och det är ju bara såå underbart! Man blir kär på nytt liksom.
Innan idag kom X förbi en sväng och vi 3 satt på balkongen och drack kaffe och snacka om ditten och datten.

Sen körde jag och Y en sväng och fixa och trixa, när det var fixat körde vi ännu längre och fixa och fick oss ett par goda skratt, tack XX för att du e du ;)

Nu sitter jag här igen på mitt kontor som H kallar det. Ska han störa mig får han boka tid först ;)

Senare när vi känner att vi har gjort vad vi ska väntar en viss aktivitet i sängen, som vi ser fram emot! Och inte vilken aktivitet som helst!

Men först en kopp jordgubbs te och plugg!

???????????????????????????????????????????????????????????????????????????


ettiettiett

bajskissjävlaskithurskadetgåjagpallarintemera
varförjustnuvarförjustjagdetskablisåsköntnärskitenär
övermengörjagrättkommer
jagblirstraffadfördetjaggörellerkommerdomförståminmenings
kablisåsatanssköntsenochbarasenärdetkommervarjemånad
föralltidkanmanjuhoppasatt
alltidkännadennapressenäringetjagvillgöraföralltiddetärintemeningenniska
förståochtrointeatt
nitrorattniförstårfördetgörniintedettahandlaromnågothelannat
detärbarajagochankisomförstår

Fjortondeapriltjugohundratio...

Underbara väder, underbara liv, underbara humör. Ja idag har allting känns underbart enda tills nu. När jag satte mig med arbete. Ni kanske tycker det är ett jävla tjat om detta arbete, men det får n i helt enkelt stå ut med, om ni vill läsa min blogg!

Idag var jag o sambon en stund på IKEA och inhandla diverse saker. Vårt sovrum anses nu komplett! Storhandla på City Gross. På lördag kommer det fina folket och 3 rätter står på menyn. Trevligt!

Har även varit nere i stan och fikat med mina goa tjejer, det var längesedan! Vi satt på Gyllens Koppens innergård, gud vad mysigt. Har aldrig varit där förr. Solen sken, vindstilla och inte mycket folk (haha där kan de sitta och trängas på skitta Espresso house och 261) 

Ikväll kommer en långbent tjej på besök. Vi ska dricka te, äta muffins och jobba på våra arbeten.

Tjolahopp!


Stor klapp på axeln...

Den klappen ger jag mig själv. NU ska jag avsluta examensarbete för idag. Och jag har jobbat på bra idag.
Klar med en delTYP , bara 19 delar kvar...pust!

Usch vet inte ens varför jag gick in på bloggen för jag har inget viktigt att gegga ner, men har jag någonsin det?
Ska nog gå in till min älskade som sitter i soffan...men han kollar sport och då kan jag vänta ett tag till ;)
Jag brukar gnälla på att han kollar sport och spelaR. Men han älskar det och i förhållande får man ge och ta. Sen gillar han nog inte vissa saker som jag gör heller ;) Jag har verkligen hittat han med stort H. Vi har det så himla bra ihop. 4 år har vi varit tillsammans och det blir bara bättre och bättre, det är ju så det ska vara!
För mig är det viktigt att man har kul tillsammans, surar man och aldrig tycker något är kul kan man lika gärna lägga ner. Jag lovar er att här hemma asgarvar vi tillsammans varje dag! Idag knuffade Håkan ner mig i sängen och andades äcklig på  mig, jag kittla honom och andades tillbaka...tio gånger värre! Sen låg vi bara där och asgarva...småfnissar för mig själv medans jag skriver.
Igår när vi skulle äta frukost så sa han till mig samtidigt som han öppnade kylen:
-Vad ska du ha på mackan ditt rövhål?
Jag bara tittade på honom och sen asgarva vi...låter inte särskilt kul kanske men just då var det, för rövhål kom från ingenstans!

Just nu vill jag bara att tiden ska gå! Vart är vi om två år? Har vi hus? Har vi barn? Skrattar vi och fjantar vi fortfarande varje dag eller har det gått till varannan dag? Just nu finns där saker som bromsar mina drömmar såsom arbetslöshet och plugg, men det kommer...ju tidigare destu bättre!

                                                                           <3


Soliga måndag!

Idag har jag gjort något som jag nog inte gjort på 10 år. Nämnligen lånat böcker på biblioteket.
Det är till mitt examensarbete som jag behövde låna böckerna och 5 böcker fick jag med mig hem.
Där var så lugnt och tyst så jag övervägde att gå dit och jobba nån dag. Det är så svårt ibland att sitta hemma och skriva. Det finns så mkt annat att göra här hemma. Hur gör man för att fokusera sig?
Det svåraste är att börja. Skulle vilja ha någon som sparkade mig i röven och skällde på mig, så jag kunde känna press och tvång. Men idag har jag varit flitig. Skrivit ner en massa fakta om hur det gick till när man gifte sig förr intressant faktiskt!

Imorgon ska jag dessutom hålla min andra intervju till examensarbete. Jag ska intervjua Emma som gifte sig förra sommaren, farmor var min första jag intervjua. Hon gifte sig för 57 år sedan.

Har även gått en långpromenad idag och även suttit på balkongen med en kopp kaffe i solen.
Nu blir det till att plugga en halvtimme till sen blir det MAT!


Balkongsolning förra året, ge mig sådan hetta nu!


Kräka lite...

Hur kan en så pass stor kedja som Gina Tricot ha en så usel hemsida?! Där sjunker de ner en nivå i mina ögon...och jag är övertygad om att det inte bara är jag som tycker det.
Man orkar ju inte gå in på deras hemsida för den är så frukansvärt slö! Sidan ska ladda produkterna. Redan där är jag smått irriterad och lämnar sidan. Vet Gina inte hur viktigt det är med en fungerande hemsida?

Nä en snabbare och bättre hemsida skulle höja statusen på företaget! Lite pinsamt med tanke på hur stora de är...

De åker i soptunnan som Sverker hade sagt!


Till Emma från Malin ;)

Beroende av: Närhet, familjen
Vad tror folk om dig? Det bryr jag mig inte om
Vad får du oftast komplimanger för? Min fantasi och mitt glada humör
Vad står det i ditt senast inkomna SMS? ok, men det blir  nog på torsdag
Var bor du? Lägenhet
Trivs du där? Absolut
Äger du några Converse? 3 st
Sprit, cider, vin eller öl? Vin
Brukar du bli för full? Nej inte för full ;)
Vad har du för mobiloperatör? 3
Är du allergisk mot något? Ut-------ar
Hur svarar du i mobilen? Hej det är Malin
Vem ringde du senast? Gross
Vad sa den du senast pratade med i telefonen? Vi bestämde en träff
Antal timmar sömn i natt: 6
Sov du ensam? Nej med Jacob sidan om
Brukar du komma i tid? Alltid!
När mår du bra? När jag tänker på min familj och vänner
När blev du fotad senast? På vår fest i lördags
Hur känner du dig nu? Glad
Vanligaste färg på dina kläder? Blandat, mest svart kanske?
Vad tycker du om fötter? Det är bra att vi har fötter så vi kan ta oss framåt i livet
Vad saknar du? Sommaren
Hade du en bra kväll igår? Absolut, var över hos ett par vänner
Favoritdryck på morgonen? Te
Rakar du benen? Klart
När brukar du oftast gå och lägga dig? När jag är trött
Är du blyg? Nej
Sysslar du med någon idrott? Har årskort på korpen, men om jag är där är en annan sak...
Vill du hellre ha mail än brev? Brev
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, fast jag inte upplevt det själv.
Har du spytt offentligt? Klart! Rätt ut på panelen i en taxibil..oops!
Är du nöjd med ditt liv? Jättenöjd. Efter att ha varit med om jobbiga saker lär man sig att uppskatt livet
Är du bortskämd? Ja det är jag, och jag gillar det
Vad gör du i morgon? Ska jag sätta mig med Xarbetet och skärpning!!
Vad är det värsta du vet? många saker, men en sak är att gå upp tidigt på morgonen, kommer man nåonsin att vänja sig vid det?
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Blir alltid mer än vad man har budgeterat, 1000:- kanske?
Vad längtar du till? Semestern, att få lön igen
Har du bra vänner och äkta vänskap? Absolut, även om jag är kass på att vårda min vänskap just nu. Det är många vänner jag varit kass på att träfa och höra av mig till. Men ni finns med mig och jag är bara inne i en dradig svacka!
Hur gammal är du? 26
Du samlar på? Skor och pengar
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Mamma
Gillar du golf? Spelar inte själv men har inget emot det
Vilken tid gick du upp idag? Kvart över 8 tror jag
Har du sovit i din egen säng inatt? Ja
Har du strumpor på dig nu? Japp, de är röd och svartrandiga
Är det okej att gråta? Man måste gråta, tårar mår inte bra av att stanna kvar
När grät du senast? Fredags
Vad skulle du göra om du vann en miljon? Betala av Csn, resa och spara
Bär du glasögon eller linser? Nej
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Absolut inte viktigt. Många tror dom är lite bättre än andra om de har märkeskläder. Jag behöver inte att ha ett fina märke på tröjan för att må bra. jag shoppar de kläderna jag tycker är fina, vart det kommer ifrån har ingen betydelse
När går du upp ur sängen en helgmorgon? Mellan 9-10
Har du piercing? Nej, har vuxit ur det stadiet, menhar haft i tungan och naveln
Vill du gifta dig? Klart
Vill du ha barn? Absolut, det är det man lever för
Solar du ofta? Nej
Är du bra på att laga mat? Medelmåttig, kan om jag vill
Är du flygrädd? Nej
Tror du på ett liv efter döden? Kluven där
Tycker du om sushi? Absolut, bästa sushin jag ätit var i Köpenhamn på Sticks ´n Sushi
Är du morgon- eller kvällsmänniska? Morgon isåfall
Vilken ögonfärg har du? Grönblåa
Har du någon gång gråtit dej till sömns? Miljoner gånger
Biter du på naglarna? Det är äckligt, så nej
Hur ofta tränar/motionerar du? När motivationen är där

Kalasdax...

Vid tio var jag och Emma ute på en långpromenix. Vädret såg mkt skönare ut innifrån lägenheten än var det egentligen var. Det var snorkallt, men så gick vi på också på strandvägen...

Klockan 2 hämtade vi Jacob och sen bar det iväg på 3 års kalas, lilla Sigge fyller ju 3. Grilla hamburgare ute, så nu luktar håret äcklig grillos...blä!

Nu är Håkan på fotboll. Jag och Jacob stannar hemma och just nu spaler han Playstation och jag sitter här i favvisfåtöljen och dricker te ;) Senare idag ska vi till Chrille, Frida, Vilmer och Valter. Det blir pizza från Mamma Teresa och lite spel!



Vill ha!


Vill-ha begäret dyker upp när man surfar runder på olika hemsidor!

Så har snickrat ihop min vill-ha-bild


Fredag...

Idag mötte jag upp Putte i stan för att äta frukost och gå igenom examensarbetet, ni vet hjälpa varandra och ge bra tips och feedback. Vi fikade nog i 2h och av de 2h ägna vi ca 3 min åt examensarbete...så var det med det!
Men vi hade ju en del att snacka om ;)

Har fixat present till lilla Sigge som fyller 3 år imorgon, Håkans kusin. Lite roligt att det skiljer 27 år mellan dem!
Nej nu ska vi iväg! Kalasdax även idag!



Åh vad jag längtar efter sommaren, du är så välkommen!!


Snö...


Landskapet var vitt när vi kom uppåt i landet och när vi vakna på torsdagsmorgonen så snöa det...=(


Måla Måla Måla...

Idag har jag varit ute hos farmor i Häljarp mellan 11:00 - 19:30 och vi har målat...ja jävlar vad vi har målat.
Suttit på varsin pall utanför staketet och dragit penseln upp och ner upp och ner upp och ner, jag tror ni fattar...



Som ni ser är det inte det lättaste staketet att måla och låångt är det också...



Farmor målar för fullt


                                    En del av farmors lilla hus, även en skymt av starke Heinze, hehe



Balkongfint!

Stack iväg innan idag och handla blommor till balkongen, men det finns fan bara penseér just nu. Så det fick det bli, tills de fina sommarblommorna kommer sen!






Ullared!

Är man nördig om man har velat ha detta rosa moppset från Vileda länge men tyckt att över 300:- har varit lite för surt att lägga på en trist städsak? Och sen hittar men ett set på Ullared för 98:-, lycka =)

(Synd bara att jag moppa golven i förrigår, får vänta några dagar tills att inviga den)

Tack mamma för en trevlig dag! Älskar dig mest av allt!


It´s been a while...

Ja mina vänner, de senaste dagarna har vi varit i Karlstad, därav det uteblivna bloggandet!
Vi kom hem på påskafton och då smällde vi till med en liten fest. En rolig sådan, med en härlig mix av folk!
Det blev ganska så tät dimma den kvällen, men vi hade askul! Vi var sex pers som sov hos oss sen, trångt? Javisst!

























Passar på att smälla in ett inlägg medans Håkan och Nillay är iväg och handlar chips och dippa. Det räckte tydligen inte med Fanta, två påskägg, popcorn och sprängfyllda muffins. Idag har vi tre degar heela dagen, och då menar jag precis hela dagen. Vi har bland annat kollar på Inglorious Bastards och Avatar, fantastiskt bra filmer!
Nej nu ska jag ta mig en kiwi, man kan ju inte äta godis hela tiden ;)


RSS 2.0