Godmorgon

Kaffekoppen står på bordet. Alfons rullar på tvn. 

Jag hade hellre sett på Nyhetsmorgon. Men vad gör det om 100 år? 

Igår var en bra o produktiv dag må jag säga. 
08:30 var jag och Axel på inomhus träning. Inom Ankaret efter o handla frukostbullar, alltid!! 

Fint att skilja på vardgasfrukost o helgfrukost. 
Efter klädde vi alla på oss för att sätta ner alla tujor. Det tog typ hela dagen. Med undantag för en våffellunch 😛. Kekka var också här o käkade o hjälpte till där ute. 

Så härligt när våren e här och man bara träffar en massa grannar med barn som springer omkring o leker. Axel o Agnes hade fullt upp hela dagen. Agnes var t.om inne hos Elle och lekte för första gången själv, stor tjej!! 
Angelica med familj kom förbi och jag fick titta på lilla Matilda. Så mysigt med en sån liten färsking 🌸 

På kvällen åt vi oxkött och sen låg vi och såg tre avsnitt på våran nya serie. Härligt när man hittat ngn man fastnar för direkt. Och extra mysigt att se en tillsammans. 

Idag står den dagligen söndagspromenad med mamma på schemat. Sen Lödde med dotter och bror ❤️ 

Kram / M 


Välkommen tillbaka...

Oj vad längesedan jag skrev här, OJ!
Var tvungen att fråga en vän om vad fasen min gamla blogg hette, återställa lösenordet och damma av den rejält! Har varit sugen ett tag på att skriva. Ett tag var jag så himla flitig med att skriva, men sen hände det väl en massa.
 
Nu mera kan jag titulera mig som tvåbarnsmamma OCH gift. Sist jag skrev hade jag en liten kille på under året...
 
Bloggdesignen får jag också jobba med säger jag...jisses! MEN, Im back, hoppas det håller i sig. Just nu sitter jag i soffan men ett glas vitt.
Högrevsburgaren med sötpotatispommes ligger som bomull i magen på mig. Barnen sitter i soffan mitt emot mig, käkar godis och kollar Pippi på Rymmen.
Har haft en ljuvlig fredagskänsla hela dagen. Det är fint väder, underbart väder skulle jag vilja påstå. Hämta hem mina godingar 14:30, efter det cyklade vi direkt till kollo. Där är det alltid vindstilla. Barnen gunga och röjde och jag blev sugen på att börja räfsa och fixa lite i rabatterna.
Nä nu ska jag fortsätta att umgås med familjen.
 
På återseende ;) //M

RSS 2.0