Check!

  • Böckerna är nerpackade
  • Solkrämerna också
  • Kameran är fulladdad, likaså Ipoden
  • Resekläderna är framlagda
  • Handbagaget står redo

    Om 15 timmar sitter vi på planet som ska ta oss ner till värmen, tänk att få ligga på en strand i över 30 graders värme, det ni!!
    Ha det så bra här hemma, och GOTT NYTT ÅR PÅ ER ALLA!!

                     

Förresten...

OM det skulle dyka upp någon skum bild, text eller annat nu när jag är på semester så behöver ni inte vara oroliga och fundera på om jag tappat en skruv eller liknande! Jag har nämnligen gett mitt godkännande till en viss person som kommer ha tillgång till min blogg och sköta lite uppdatering. Hans namn är inte mindre än Niklas Rosenberg, mer känd som "Vraket" och "Liket" och han är dessutom mitt största fan här på bloggen!!
(fast jag tror inte jag behöver vara orolig, tror nämnligen inte han kommer göra ngt inlägg)


Nilla uppklädd till tänderna den 25/12


Bildbevis...

Jag stack ju ner till stan med mamma igår eftersom det var två lik här hemma som bara låg och slöa och jag tyckte det var trist hemma. Här är bildbevis...så kanske ni fattar varför jag inte palla vara hemma!


LIK 1


LIK 2

 

 


Årets sista...

Jag vet att det är ganska så fjantigt med listor, men ibland får man vara fjantig och jag är en fjant!


Var är du nu?
Hemma i soffan
Lakrits eller choklad?
Helt klart choklad
Barndomsidol?
Leonardo Di Caprio
Vilken tid gick du upp idag?
Lite över 11
Vad ska du göra i helgen?
Det är helg nu
Hur brukar du ta dig fram?
På bästa sätt
När kräktes du senast?
På fest i Malmö i November (jag hade lag mej så det var inte under festens gång)
Din favoritlåt just nu?
Vet ej...Välkommen hem kanske...så fin text
Var fick du dina senaste pengar ifrån?
Julklappar
Har du sovit i din egen säng inatt?
Klart!
Det roligaste i ditt liv på länge?
Att vi bokat resa
Vad är Gud?
Gud finns inte!
Senaste alkoholintag?
Igårkväll
Vad tycker du om sex före äktenskapet?
Det e bra
Har du haft mörkt hår?
Japp
Vad har du för färg på väggarna i ditt sovrum?
Vitt vitt vitt
Det starkaste du druckit?
Andys HB när man var 14
Vad såg du senast på tv?
På tvn just nu rullar Gladiator
Vad ska du göra idag?
Dagen e tyvärr slut om 1 minut...så jag ska sova
Har du bott i något annat land?
Nej
Är du morgonpigg?
Ja det kan man säga
Vad är du beroende av?
närhet...
Vem snackade du med senast?
Håkan
Tycker du att det är jobbigt att ringa någon du inte känner?
Nej, men det beror på helt klart i vilket syfte jag ringer
Vad luktar gott?
Rena lakan, nybakat
Har du borstat tänderna idag?
Absolut
Tycker du om broccoli?
Absolut
Vad är du snabb på?
Att göra vid mig på morronen

Natti Natti

Mysig lördag...

H och N låg bakfulla och var allmänt trista. Jag ringde mamma och vi bestämde för att ses nere i stan och kolla rean. Fyndade mina örhänge från Gina och sen Lumene produkter på Kicks. Har hittat min absolut favoritkräm!! Det är en riktig fuktbomb och min hy älskar den! På vintern blir jag helt superdupertorr i huvudet, men inte nu längre. Sen tog vi oss en fika också! En kaffe och en ägg och tomat macka!

Nu sitter jag och min älskling i soffan och delar täcke och inväntar Robinson. Innan åt vi thaimat...precis som vi inte kommer få nog av det snart! ;) ;) ;)


Jaha...

Då var denna dagen snart också över! Jag sitter och har druckit mitt tredje glas vin och kände plötsligt för att blogga! Kom hem från morfar Harry för en 2 timmar sedan. N och F är här hos oss, men dom spelar tradigt skutaspel. Jag hade visst varit snäll i år med för jag fick massa klappar idag igen =) Tackar Tackar!
Idag är det den 25:e december, den stooora festardagen, men vem fan bryr sig??! Jag känner verkligen inte för att gå ut idag, och det bestämde jag för 1 månad sen. Men känner man inte för det så gör man inte.
Ge sig ut bland fulla odrägliga, packade, sviniga folk. Trängas i en sunkig kö för att komma in på ett ännu sunkigare ställe...nej jag tror jag avstår! Vid juladagen blir
folk som flugor kring en hundskit!



Förlåt...

Men jag har bara inte orkat blogga och jag har knappt suttit vid datorn alls dom senaste dagarna. Då måste det vara ngt fel för Mala sitter alltid vid datorn och kuckilurar om kvällarna. Men nu är jag tillbaka och det är väl trevligt?

Har ju varit en himla massa jobb och det har varit så fantastiskt kul!! Vad folk kan handla julklappar!! Det är ju helt sjukt! Men jag hann knappt blinka så var klockan 19 och vi stängde. De senaste dagarna har jag deesutom jobbat på mediaavdelningen med Bästa Jokke, en mkt skön och rolig snubbe!

Julafton igår spenderades först på jobb för att sedan ta sig till sin farbror och fira Jul med pappas släkt!
Sedan gick jag och Lillebror hem till mamma och Thomas och satt uppe och snacka till klockan 2 på natten. Sen var det vara till att somna gott i soffan. Frukosten bestod av ett läckert buffébord med prinskorvar, äggröra, julaskinka mm, mums..Det jag ville få fram var att en sån lyxig frukost serveras det aldrig här hemma på Helsingborgvägen!

Nu är jag hemkommen i lägenheten, gårdagens julklappar står fortfarande orörda och ouppackade i den stora papperspåsen. Nu ska jag ska ett ryck. Packa upp. Fram med dammsugaren. Städa toan. Duscha och göra sig julafin IGEN för att fira juldagen med mammas släkt! Idag ska vi vara hos morfar Harry! Om det ska vara något positivt med skilda föräldrar så skulle det väl vara att man får ha två julaftnar om året!



It´s cold outside...


Snööööööööö =)

Så här fint var det utanför vår balkong igår kväll! Hoppas nu vi får behålla snön till julafton så vi kan få en riktig jul med snö och allt!




Onsdag...

Ja idag for jag och Gross till Center syd som bestämt! Det var trevligt. Nu är nästan alla julklappar inhandlade, bara några små kvar! När vi var inne på Glitter växte Grossans hår i en väldig takt...men fint var det!



Det bästa under kvällens gång var att Gross visa muttan för en 50öring, hahaha!


AJ AJ AJ

Igår låg jag på spikmattan, först med tröjan på men då känner man ingenting. Jag tog av tröjan och skrek PAIN! Jag klarade inte mer än 7 minuter, jag tycker det gör så satans ont...


Syns inte sådär jättebra på bilden, men min rygg var helt illröd och hålig =(


3e ljuset är tänt här hemma...


Och på söndag sätter vi fyr på det fjärde!!!


Ibland måste man få gnälla...

Jag vet att jag INTE ska blogga under praktiktiden...(förlåt Emma) men det står STILL!
Jag våndas över redovisningens om vi ska ha på måndag...stå i aulan och ha min LIA redovisning är inget man ser fram emot direkt...men just nu sitter jag FAST, håller på med ett positioneringsdiagram...men jag vet inte hur jag ska börja.

Känner mig stressad dessutom, inte van vid att åka hemifrån 7:50 på morgonen och komma hem ganska så exakt 20:00, då är man trött samtidigt som man är uppstressad. Man ska äta och duscha och gärna umgås med sambon, men då är man så trött så man blir bara irriterad och man lägger sig tidigt för man vet att det är samma visa dagen därpå...men jag ska inte gnälla...men lite måste jag!

På onsdag och torsdag är jag ledig efter praktiken som slutar 14:00, men på onsdag ska jag och Gross dra iväg och handla som sista julklapparna som vi bestämt sedan länge, men på torsdag har jag inget planerat....och det är så inihelsickes skönt! Då ska jag baka till fredag, sista dagen på praktiken så då får man ju hålla en fika!
Hälsa på svärfar som man inte sett på länge, plus att han och Håkan drar till Karlstad nästa tisdag och kommer hem sent på juldagen. Med andra ord vill jag ha lite myspys  på torsdag när jag är ledig och innan H sticker. Ni vet uppleva lite julfrid, handla vår lilla julgran och slå in paket och bara mysa och njuta  över
årets absolut mysigaste och bästa högtid!
Sen jobbar jag helgen igen och hela nästa vecka..men när han kommer hem den 25:e så ska det packas och det sista ska handlas inför vår resa...14 dagar kvar, jag längtar så jag nästa spricker!


Det är inte det att jag inte vill umgås eller inte vill höra av mig utan det är bara det att JAG INTE PALLAR JUST NU!

                              

Bildligt talat...

Sluta sno mina äpplen, jag plockade dom först,plocka egna!!
Är det så svårt att hitta ett eget äppelträd?


På måndag...

ska jag köpa en julklapp till mig själv! För vem är värd en julklapp om man inte är det själv?


Fredag?

Är det verkligen fredag idag? Jag börjar tveka, jag har inte den minsta lilla fredagskänslan i kroppen.
Kanske för att jag ska jobba hela helgen, då kan det kvitta vad det är för dag! Men något som är sjukt är att jag har varit på praktiken i 7 veckor redan, HALLÅÅÅ! Sista veckan nästa...sen är det LIA redovisning i aulan, vilket jag helst vill slippa...

Nu i dagarna kommer jag vara en upptagen kvinna, det gäller att dra in stålarna när tillfälle ges! Julaveckan blir det jobb mellan 9:50-20:10...då jävlar ska det säljas och slå in vackra paket!

Ikväll slutar jag klockan 19, och det fina är att jag kommer hem till god middag och Idolfinal, kan fredagen bli bättre?!

Jag önskar er alla en underbar helg! 


Dagens vill ha:


När ska jag köpa min stringhylla?


Jaaabaadaabaadoooo!

Mmm det var inte igår som Disco Malle jobbade en heldag på sitt gamla kneg. Men det redigerades bilder så det stod härliga till och dagen gick fort! Sedan intog jag Kvantum och skaffade mig även ett Jojo kort.

Hem och laga middag, idag blev det korv stroganoff, Håkan gillar det inte, är jag elak som ändå gör det? hihi
Sedan tog jag mina paket och gick hem till Bästa Gross, där mumsade vi lite gott och snacka strunt.

Nu: Film

Dagens vill ha:


Jobbigaste tisdagen på länge...

Igårkväll var en mkt trevlig kväll hemma hos Emma och Lane. Dom bjöd på god ost och skinkpaj med en underbart god sallad som innehöll, ruccola, päron,valnötter, mögelost och honung!
Sen smakade vi på fem olika sorters glögg! Och igår lärde jag mig hur
När vi skulle cykla där ifrån har jag massa missade samtal av mamma hon hade maginfluensa och kunde inte köra mormor till Lund idag... Oj oj oj det e faktiskt det enda jag kommer skriva om dagen...

Nu har vi ätit god mat och kollat en massa på datorn på Koh Lanta och Railay...vi vill iväg NU!!!!!


Dagens vill ha:


Godmorgon!

Usch, kallt var det när jag klev upp! Jag brukar ALDRIG frysa om morgonen faktiskt. För då har jag legat och ruvat under ett täcke i 8 timmar och är alldeles varm. Men imorse frös jag ändå konstigt nog =)

Har precis ätiti frukost, som bestod av knäckebröd och havrefras...mmmm...not!
Ska om 10 minuter bege mig hem till moderns mor.

Ha en bra dag allihopa!

Min söndag!

Ja som ni såg så hade jag en liten gäst som gjorde ett litet inlägg tidigare idag, men tro inte han briljera med dom raderna själv...nej nej nej dom har kan bara precis kompierat och klistrat in...så mkt hade han att säga!

Idag har jag jobbat på Åhléns. Har inte jobbat där sedan i augusti och FAN VAD JAG HAR SAKNAT DET!!
Timmarna flög iväg och det slogs in julklappar till höger och vänster. Mitt svåraste inslag var en stor hatthylla som skulle slås in, men det fixa Malle!
Och sen känns det ju extra bra att veta att man tjänar pengar en söndag medans de flesta bara ligger på sofflocket, eller är på kak kalas ;)

Imorgon blir det ingen praktik, ska följa med mormor och ta blodprover på morgonen och halv ett ska hon rönta huvudet. På kvällen ska vi hem till Emma och Lane och ha mysig glöggkväll!



Dagens Gäst - Vraket

Det är bättre att vara sen med det sista, än att vara sist med det senaste.

Är du snygg för du är vacker eller vacker för du är snygg
eller vacker för du är skön eller skön för du är grym.
Eller handlar din skönhet om att du är så tung
eller så nice att du är snygg för att du är ung.
Men det är hemskt att vara ful, så fult att vara hemska.
Vad ska vi göra med en förskräcklig människa,
som är snebent, vindögd och fet.
Det finns tyvärr ingenting vi kan hjälpa dig med.

Trender är en tillflyktsort för fantasilösa där 
sanna juveler byts ut mot snygga smycken.

Vi tittar inte inte in, nej vi ser bara ut,
för snygg och dum är bättre än smart och ful.
så passa på att njuta medans du är ung.


Glöm inte att komma ihåg! Kom ihåg att inte glömma.  //Vraket



Vill ni veta något onödigt, men ack så retligt?

Jag åt precis en clementin och i denna lilla lilla clementin fanns där 32 kärnor, 32 fucking kärnor!!

Nu ska jag sätta mig och sortera foton, har nog en sisådär 500 foton som ligger och bara väntar. Framkallade precis en 100 foto till som kommer i veckan. Jag har blivit dålig på att sortera och sätta in i album, men snart blir det andra bullar!


Lugn och fin...

Idag har jag haft en lördag bara med mig själv, nästan iallafall! Skulle egentligen med familjen till Svedala men Andreas blev kass i magen inatt och kräkte imorse, stackaren. För två veckor sedan hade han samma skit.
H skulle iväg vid 1 tiden för att ha en heldag/kväll och även natt på Längtans väg. Jag tog bilen och styrde  mot Center Syd och gick och tittade lite för mig själv. Handlade julklapp till mig från pappa =) Sen skulle jag ju kolla upp "den lilla svarta" men det glömde jag...

Senare kom pappa och farmor på lite fika. Nu sitter jag här ensam en lördag, men det är skönt! Jag ska snart göra mig lite god mat och tända ännu fler ljus och bara mysa! Jag ska kolla på världens bästa film...inom kategorin snyft-film, nämnligen THE NOTEBOOK! Den är så bra, så romantisk, så mysig, så underbar!

Imorgon ska jag jobba mellan 11:50-17:10, det ska bli kul. Få känna lite julaction...undrar hur många julklapparna jag kommer slå in? När man är stressad brukar dom inte bli så fina, men jag ska göra mitt bästa (som jag alltid gör) hihi

Nej nu kurrar magen satan så nu ska champinjonerna stekas, likaså broccolin och baconen, jag ska nämnligen göra min egen form av Pasta Carbonara! Smaklig spis!



                             


Oj då...

Jag äger inte "den lilla svarta" men denna ser superfin ut och jag vill att den ska bli min!


Tummen ner för cancer och mensvärk!

Ja fy fan! Varför ska vi kvinnor dras med mens? Va? Tycker det är orättvist. Männen kan väl få lite skit också.
Jag tycker det räcker att vi ska föda barn, men mens...nä tack!

Igår var det julfest på Åhléns! Det var trevligt, gott vin, god mat och kul lekar! Och idag är man ledig, eftersom jaba skulle på sitt julfirande. Vi tog bilen och styrde mot Nova, men jag mådde fan inte alls bra när vi väl klev av bilen, sjuklig mensvärk och mådde dessutom illa också, då det var bara att sätta sig i bilen igen =(

Så nu ligger jag här i soffan med täcke och kudde och kurerar mig, men värken har släppt..efter 3 tabletter.
H är ute och joggar och innan dess gjorde han lite lunch till oss, han är bara för bäst min kille!

Ikväll blir det god mat och lite Idol tittande. Imorgon blir det en heldag med familjen, I Like!
På söndag blir det jobb, chefen frågar om jag kan jobba hela tiden..och ja jag är i behov av stålar!

Min mormor är sjuk...hon har fått cancer och det är ett jobbigt besked. Nästa vecka börjar hon på cellgift. Det är jobbigt att se en människa som står en så nära må dåligt. Mitt hjärta blöder. Men vi lever på hoppet och det vet jag att mormor också gör! Heja Mormor!

Nu är det så...

att Emma Malin Maria, har en del att skriva men ingen motivation. H & N sitter ute och spelar. Jag sitter i sängen och geggar runder. Imorgon är det Julfest på Åhléns, det ska bli skoj! Lite rund under tofflorna en torsdag är inte fy skam! Sen är man ledig på fredag!

HEJA MORMOR!!

RSS 2.0