Karlstad...

Idag bestämde vi hastigt o lustigt att dra till Karlstad imorgon efter min tenta, kommer hem på lördag igen!


Glad Påsk på er!


Tisdag i punktform...

  • Sov länge
  • Promenad
  • Kaffe hos svärfar
  • Hem till Emma på snack
  • Plugga till Grupptentan imorgon
  • Packa

Lisa Fisa...

Besökte min farmor idag, hon bjöd på creps med kräftstjärtsstuvning och sallad, mums!
Hon passar ju "min" lilla Lisa eftersom pappa är och åker skidor, världens snällaste hund!


Dagens köp...












(Ljusstakarna i gjutjärn skulle ha kostat 300:-, nu 40:-, hyffsat nersatta)


Mkt slö söndag...

Jag har nu suttit här i min favoritfåtölj med datorn i knäet i 4h. Jag har facebookat, bloggat, msnat, kollat på blocket, hemnet, bloggtoppen, alla mina bloggar i favoritlistan. Men jag ska inte sticka under stolen med att jag gillar det. I grund och botten är jag en väldigt slö liten tös, har alltid varit och kommer alltid vara ;)
Har även kollat på lite foto på datorn, JAG VILL TILLBAKA TILL THAILAND!!

 Nyår 09/10

Maya Bay

Lunch på Railay


Underbara Railay, på vänster sida Railay Beach, på höger sida Phra Nang Beach

Longtail boat på väg till Aonang

Phra Nang beach

Me loove Koh Lanta



På väg till stranden

Starbucks i Aonang

Ett regnigt Railay, Krabi


Nej nu är det dags för en promenad, för slö gillar jag inte att vara ;)
Ha en underbar söndagskväll alla läsare!


Fatboy någon?

Funderar på att sälja våran Fatboy som vi köpte i november och som bara blivit stående i vårt storarumshörn. Där ska han ju inte stå? Men vi har helt enkelt ingen plats för honom. Inte i denna lägenheten. Vi har dragit fram honom 3 grr så han är ju splitter ny. Var inne på blocket och kollade och de ligger på runt 1800:- Kostar 2600:- på Miljögården, så en liten slant skall vi nog kunna få för honom! (lägg märkte till att det är en han ;)





Klädbetjänten...

För ett tag sedan blev vi tillfrågade om vi ville ha en gammal klädbetjänt av Håkans mormor och morfar, annars hamna den på tippen. Men jag tyckte den var fin och tänkte att den är kanon att ha i sovrummet, istället för att alla kläder hamnar på golvet. Men ni vet kanske själv hur långt tid det kan ta innan saker och ting händer...Men NU är den äntligen ommålad och det blev en jäkla skillnad och passar så bra in i sovrummet! Nu är det bara nya sängbord som skall köpas och den fula hyllan som finns i sovrummet skall bytas ut mot ett fint gammal drängaskåp som står ute i mammas och Thomas garage.








Solglasögon...

När vi var i London i oktober då mamma fyllde 50 passade jag på att handla mina älskade Ray-Ban brillor. Jag premiär använde dem i torsdag =) Kollade lite på nätet och såg att jag gjorde mig ett riktigt klipp!
På en sida på nätet kostar dom 1497:- och när jag och Legenden var nere i stan kostar och kolla brillor till henne så såg ja att de kostade 1400:-, men jag betalade 87 pund, ca 900:-

Fast nu när jag sökte på dem på internet så såg jag att jag köpt en killmodell. Men vad spelar det för roll, passa till både och.



                               




Vackert...

Vilken kärlek
En dag frågar en son sin far: "Pappa, springer du en maraton med mig?" Pappan svarar: "ja" och de springer sin första maraton tillsammans.

En annan dag frågar sonen sin far igen: "Pappa, springer du en till maraton med mig?" och pappan svarar igen "ja, min son".

En dag frågar sonen sin far: "Pappa, vill du göra Ironman tillsammans med mig?" (4 km simning, 180 km cykling, 42 km löpning) Och pappan svarar återigen "Ja".







Vintips...


Tänkte ge er rödvinsälskare ett bra tips på ett supergott och fylligt vin för ynka 139:-


Idas Hårdesign...


Kolla så fint mitt hår var när jag kom hem ifrån frisören, synd att man aldrig lyckas lika bra själv, men ska ge det ett tappert försök ikväll tänkte jag


Malle vs Putte


Jag och Putte anteckna flitigt på en av lektionerna. Plötsligt börjar Putte fnittra och pekar på våra anteckningar.
En viss skillnad på stilen kan man ju urskilja, men lika läsbart ändå!


Fredagkväll i all ära!

Fredagar, vad jag älskar dom! När man går i skolan och är ledig lite sådär  mitt i veckan, eller när man känner för det rättare sagt, så har man inte riktigt den där riktiga känslan som om man jobbar mån-fre, men känslan duger ganska bra ändå =)

Idag var det som sagt en tuff dag i skolan och vi blev inte klara förrän halv fyra, gaalet. Men sen blir det ju toppenbra och det är ju det viktigaste!

Här hemma har det ätits gott kött, klyftpotatis med rödlök, vitlöks creme fraiche och sparris, sällan!! Nu dricker H ett glas vin, men jag var inte så sugen. När vi ändå är inne på dryck så vill jag bara meddela att när jag var inne på bolaget idag så kunde jag inte motstå denna cider utan var tvungen att köpa hem några flaskor (föll för färgerna på flaskan) även om jag aldrig brukar dricka cider.
Den heter Spring (Xide,sockerfri) och ska smaka honungsmelon, päron och mynta, låter hur gott som helst!

Nu blir jag sur, varför visas inte Solsidan idag? det är så himla roligt.
Nej nu ska jag släppa datorn och sluta smälla in en massa onödiga inlägg, men som bloggen heter...geggamojor, bara en massa gegga så känner jag att det är ganska okej ändå ;)



Arvingarna...nej tack!

Sitter fortfarande i skolan och "jobbar". Just nu vill alla tre hem, men ingen vågar säga något om det utan vi jobbar på som vanligt. Men man märker vissa avvikelser i arbetena, så som blog, och sökade på Arvingarnas låtar (Putte alltså).

Det mulnar på utanför fönstret med det är fortfarande ljuvligt varmt. Ska strax köra hem, inom Centan och inhandla diverse flytande alkoholhaltiga drycker till morgonkvällens festeri. Kul!!

Kram på er!

Magont...

Idag har jag jätteont i magen. Brukar ju alltid ha ont i magen men peppar peppar, har inte haft det nu på ett tag faktiskt. Men nu börjar jag känna av det igen, typ magkatarr känsla. Men man ska ju inte klaga...det finns människor som hellre skulle vilja ha lite magont än hemska sjukdomar som så många bär på. Sjukdomar som egentligen inte borde existera. Varför är det så att vissa går bort i dumma sjukdomar? Är det ett sätt att få ner människoantalet på jorden? Varför går det till så orättvist isåfall? Varför blir inte enbart mördare, pedofiler, djurplågare och elaka människor sjuka? Varför drabbar det oskyldiga fina människor med det finaste hjärtat på jorden? Jag förstår inte...och kommer väl aldrig göra det heller, tyvärr.

Imorgon är det begravning. Kommer bli en tung dag med massvis utav tårar. Men man får gråta. Det är tårar som vill ut från kroppen och man ska inte hålla dem inne, för då kommer dom ut en annan dag istället, för ut vill dem och det ska de få också
.


ARG!!

Idag gör tydligen blogg helvetet som den vill. Bilderna vill inte vara där jag vill att dom ska vara, som dom alltid vill annars och det blir bara fult och konstigt. Så ni vet varför förra inläggets upplägg ser konstigt ut!

Dag 2 och vi skapar som aldrig förr...

Som jag har skrivit tidigare så klipps det, målas, mäts, kläs, limmas det för fullt i vårat klassrum denna veckan. Det börjar ta sig i våran lilla frisersalong, men vi har ytterligare två dagar till vårt förfogande så den ska bli ännu bättre...så ni vet. Men vi har kul. Jag, Sanna, Putte och Kicki! Bjuder på lite fina pics!


Jag Sanna och Putte 


             Och Kicki såklart!...Kickiluring!


Måste få skryta om min fiiina tvätta-håret-vask. Lägg märke till att det är en dubbelvask!

                                 
                                                                   Modellen börjar ta sig

                               
                               
                                                Jag byggde även ett kampanjbord



              Till Malle från Sanna =)








Grossan...

Hade "inget att göra" efter badet. Hade inte lust för att gå och lägga mej så jag starta Photoshop och lekte lite med bilder. Jag gjorde bland annat en fin bild till en fin vän! Nämnligen världens bästa Gross !!


Förebild


Efterbild


Döda oss!

Jag o Putte bara önskar att det skulle komma in ngn eller något som kunde ta livet ur oss för denna lektionen e fan inte nådig! Och nej, julgranar vill vi ha kvar som det är!

Ego





En riktig blogg innehåller alltid lite egobilder!


Trist...

Sitter här i köket och gör skolabete, jobbar i photoshop och håller på att klippa ut en massa hårvårdsprodukter från Lanza. Men jag kommer ingen vart. Varför tycker jag alltid att alla skoluppgifter är så trista?
Varför kan inte jag vara den som tycker arbeten är kul? och gör dem med glädje? Nej här väntar man till sista dagen och lämnar ofta in någon som man inte är 100% nöjd med. Men i gengäld kanske jag är duktig på så mycket annat!

Just nu jobbar vi i grupp och ska göra en konceptbeskrivning till en frisörsalong och en handbok. Den ska innehålla fakta om företaget, värdeord, affärsidé, ritning över butiken, interiörlista, prislista, infoskyltar, varuexponering, planogram, färgkodning, ljussättning, checklista, fasad...you name it!
Sen ska vi göra en modell av vår lilla frisersalong, det ska faktiskt bli kul att göra. Så imorgon ska vi i gruppen åka till Panduro outlet och handla material, det är kul när man ska skapa, klippa och klistra och pyssla det älskar jag!

Man tror att man känner människor tills man en dag upptäcker att man är så himla olika som det bara går att vara. Värderingar, tankar och funderingar stämmer inte alls överens, som plus och minus helt enkelt, nej tack!

Nej nu ska jag skirva i mina andra blogg, min privata blogg!


Nybakat bröd!

Mmm sitter i köket och här luktar nybakat bröd, solrosbröd, mums!
Har precis målat "klädsaken" en gång till.

Morgondagens hittepå:

*Gå igenom mormors lägenhet =(
*Damma
*Städa toaletten (skura allt kakel idag iallafall)
*Göra klart skolarbetet
*Rulla köttbullar
*Röra på fläsket

Dagens skratt!

Har faktiskt skrattat flera gånger idag men dagens längsta skratt var när vi kom hem från vår långrunda o gick förbi Heinze o Håkan säger:"kolla där står pärlan!!" HA HA HA humorn lär vara låg men jag dör av skratt!

Meningslööös skoldag...

Igårkväll när jag skulle ställa klockan så tänkte jag lyxa till det och ta tåget 8:22 istället för 7:22, det är ju fredag! Premiärcykla till stationen dessutom. Tåget var försenat 10 minuter och sen fick jag och tvåhundrafemtiosju andra människor trängas ihop värre än boskap som ska till slakteriet. Trångt, äckligt varmt och lite skumma dofter från både den ena och den andra man stod tätt intill. Men itt tågkort går ut idag och sen ska jag aldrig mer pendla på de äckliga tågen och SJ/skånetrafiken kan slicka sig i röven!

Väl på skolan 9:45 ser jag att klassen inte sitter i klassrummet utan i datorhörnan. Då säger de att de inte gått in än för att läraren är på möte och att vi skall jobba med grupparbetena. Okkeeeeeeejjj, lite bättre framförhållning tack!! Läraren har vetat om att hon ska på möte säkerligen hela veckan. varför inte meddela oss igår exempelvis att hon ska på möte och att vi ska arbeta med grupparbetena så att man kan förbereda sig. Jag har ju mitt material hemma. Jävla lärare, men man blir inte förvånad, tyvärr!  Men tji fick hon! Jag åt min lunch sen stack jag hemåt. Inom Åhléns City och handla mig min Lancome concealer, dyr men fan vad bra den är!

Nu är vi hemkommna efter en powerwalk, ikväll väntas det pepparbiff, hemmagjorda klyftpotatisar med palsternacka, morötter och rödlök. Smörstekt sparris och en klick vitlöks creme fraiche och sen ostbricka och rödvin, kan det bli lyxigare? Nej tror inte det.

Önskar alla mina vänner en trevlig helg och önskar alla andra en mindre trevlig sådan!

Kärlek!

Nu ska jag pussa och krama och massera
min älskling och berätta för honom än
en gång hur mycket han
betyder för mig!



KLAGA ALDRIG PÅ ATT DU KÄNNER DEJ ENSAM...


Gårdagens Köpenhamn...

Igår hade vi i klassen en heldag i Köpenhamn! Vi besökte designbyrån 1508 i Christianhavn, vi var på supergoda Sticks n´Sushi i Fredriksberg- Köpenhamns Östermalm. Trendjakt inne i Cph. Vi var i Rödovre och besökt ett ombyggt köpcenter. Vi var i Ljungby som är ett höginkomstområde och besökte en byggmarknad som hette duga...det var annat är Byggmax vill jag säga.


Tage Andersen Butik


Dansksvinen tog 120 DANSKA för dessa Salt & Pepparkar, i Thailand kunde
man köpa EXAKT likadana för 10 spänn!!


Igår åt jag den godaste Sushin någonsin


Ingången på Byggvaruhuset


Alla dessa fantastiska lampor fanns på byggvaruhuset, me like them all!

'
VILL HA VILL HA VILL HA!!!!












Slimiga Fatboys, blää för dem i dessa material


Putte tar en tupplur och ville INTE gå upp, fick locka med att hon fick tafsa på mig, det pervot


Trötta själar som bara vill hem vid halv fyra

Den danska luften tar hårt på en, sov otroliga 11½ timmar inatt!


Sms konversation mellan mig och Elisabeth, mera känd som Putte!


Tisdag, en bra sådan...

Andra dagen jag vaknar mitt i natten och är alldeles genomsvettig... har mått sådär konstigt idag.
Och nu har jag jäääättelock för öronen, ska jag bli sjuk kan det väl bryta ut NU, orkar inte gå och vara halskum, då kan det vara. Klockan ringde 6, jag var pigg (?) fast att jag somnande sent. Upp och hoppa! Dagen i skolan har varit bra. Har ju saknat mina två favvisar dvs Putte och Hannis!

Älsklingen hämta mig på stationen. Hem och duscha och sen cykla jag ner i stan och mötte upp bästaste Gross.
Vi åt gott på Speakers Corner, det var trevligt. Det var längesedan vi sågs, men det ska vi ändra på...med tanke på att vi bor ca 2 min ifrån varandra. Nu ska jag gosa mig ner i soffan. Imorgon ringer klockan 6 igen. Klockan 8 måste jag vara på skolan, då går bussen som ska ta oss till Köpenhamn för en heldag! Så håll tummarna för vindstilla och sol tack!





Det är aldrig så mörkt att du inte hittar munnen...



Konceptdesign...


Vad kan man göra med en limpistol, grillpinnar och en tång?


Jo en stol


En grön "loppisstol" till vårt Gröna Café

Detta håller vi på med just nu i skolan, bygga små modeller av saker vi har hemma.


Ett ljus har slocknat...

Sov så gott


inlägg iphone

Jag vill inte vara med dej längre. Jag vill inte ha med dej att göra. Du ger mig ingenting, du är endast jobbig. Fattar du?

Ångest...

Detta kvittot låg på vårt soffbord i söndagsmorse...behöver jag berätta mer hur dessa 4 grabbar mådde ;) ?


Malin och Emma









 


Min fina leksak!


Så därför får ni stå ut med en massa "onödiga" bilder och inlägg!


Pancakes...

I fredags kväll blev vi så himmelens sugna på pannkakor, (känns lite bättre att äta det än godis) men om det är bättre är en annan femma.




Mmmmm...


Stringtrosan...


Dax för en rensning i kryddskåpet kanske?


Kan väl erkänna att det inte var i år som vi såg över kryddskafferiet...


Vad blir det för mat?

Jo minsann, förra veckan blev det en rejäl laddning chili con carne med massa bönor, tusan vad god den blev!


Underbara väder!

Undra hur många som har skrivit om vädret i sina bloggar? Men det är ju underbart!
Även dagar som är tunga känns lite lättare faktiskt. Idag var det jag och bror som åkte till Lund och hälsade på.
Idag var hon vaken hela tre kvart =) Känns så mkt bättre när man varit där nere och hälsat på.

Ikväll blir det tjejmys hemma hos sötaste Emma Ö! Hon ska bjuda mej på god mat och smarrig efterrätt! Vindunken är inhandlad och vi var hos Emmas mamma och hämta vodka också, så ikväll blir det en massa smarriga White Russians! Sen får vi se var kvällen bär av.

Nu ska jag snart hoppa ner i badkaret och njuta lite. Grabbarna kommer snart på ingång så bäst att hålla sig undan, om det nu går i en tvåa ;)

ha en lovely day så hörs vi imorgon, antagligen med en massa smarriga bilder. Just nu orkar jag inte hämta kameran och ladda över fotona.


Livet e´inte alltid en dans på rosor...

Vissa tider är det tufft! Speciellt jobbigt är det när det rör en anhörig som man har sjukt nära kontakt med. Ni förstår inte, det vet jag. Men man är en krigare och kämpar på. Nu är det dax att krypa upp i soffan för fredagsmys med min älskade pojkvän, vad hade jag gjort utan honom??!


Dagens goda gärning...

för ett bra tag sedan spillde vi ut typ 2 liter te över köksbordet som sedan rann ner på våra vita stolsdynor.
"kisse"fläckar uppstod och vi for iväg för att handla nytt tyg. Detta tyget har sedan dess hängt på en av köksstolarna en månad nu och varje gång jag kollat på tyget har jag tänkt "imorgon byter jag". Men idag gjorde vi slag i saken! Och visst blev det fint? tyget passar så bra in till våra vitgråa köksväggar.





Dagens skrattattack!

Håkan: Vårt chilipulver är från när ringsjön brann!
Jag: När brann den?


Lista i all ära

Var är du nu?
Hemma i köket
Lakrits eller choklad?
Chocklad så klart
Barndomsidol?
Barndomsidol? måste ha varit Pippi, Emil, Ronja, Bullerbyn, Saltkråkan, Madicken
Vilken tid gick du upp idag?
9:20
Vad ska du göra i helgen?
Bowling och ut o käka på fre, lördag hem till Emma på mat och dricka
Hur brukar du ta dig fram?
På bästa sätt. Mkt tåg och bil
När kräktes du senast?
Måste ha varit i november på fest i Malmö
Din favoritlåt just nu?
Motoboy- Heart is a rebel
Var fick du dina senaste pengar ifrån?
CSN
Har du sovit i din egen säng inatt?
Alltid
Det roligaste i ditt liv på länge?
Resan
Vad är Gud?
Han finns inte, då hade mina nära och kära inte dött av äcklig cancer
Senaste alkoholintag?
Lördags
Vad tycker du om sex före äktenskapet?
Det är självklart
Har du haft mörkt hår?
ja
Vad har du för färg på väggarna i ditt sovrum?
Vita
Det starkaste du druckit?
Ingen aning, vodka?
Vad såg du senast på tv?
Camilla Läckbergs Isprinsessan
Vad ska du göra idag?
Ut och gå, laga chili con carne
Har du bott i något annat land?
Nope
Är du morgonpigg?
Ja det tycker jag
Vad är du beroende av?
Närhet, min familj
Vem snackade du med senast?
pojkvännen
Tycker du att det är jobbigt att ringa någon du inte känner?
nej
Vad luktar gott?
frisk luft, rena lakan
Har du borstat tänderna idag?
Självklart
Tycker du om broccoli?
Älskar broccoli
Vad är du snabb på?
Mkt, handla mat, packa, fixa iordning mig på morgonen mm

Hola que tal?

   






Förlåt...

jag ljög innan, vi har inte köpt hus, men vi vill om ett år eller två eller så.
Har precis varit och tränat, cred till mej att jag tog mig till träningen en MÅNDAGKVÄLL!
En slacker som mej vill ju helst trycka ner sig i soffan, men det kan jag ju göra NU om jag vill.
Blixthalt ute nu så om ni ska bege er ut så gå eller kör försiktigt! Körde inom Center syd på väg hem från Malmö och en kjol, ett par leggings och två tröjor fick snällt följa med mig hem!




RSS 2.0