Inte den bästa måndagen...

När jag kom hem så grät jag.
Stack iväg till stan och fika med Putte, fick tårar i ögonen.
Tog svinsprutan senare.
Kom hem och så grät jag.

Inte världens bästa måndag...


Saker och Ting i Bilder...

Jag är ju så himla fantastiskt duktig på att ta foto, men sen att koppla in mobilen och lägga upp dom här är en annan femma...men nu tänkte jag lägga upp några. Så detta inlägg blir ett bildinlägg!


Första lussekatten åt jag när jag och Gross var på väg till Ullared...



Fredde bjöd på Tacokväll...



Mitt och Jaba-Freddes nya idé...


Pantade burkar...


Fantastisk bild över vackra Landskrona...


 God och "nyttig" drink...som vi nu är experter på att göra...



Jag fick göra annonsen som ska in i Lokaltidningen...


Ett mysigt bad...


Så här ser min praktikplats ut...


H kokar chockladkola...



Mina fina lussekatter...



Fick en vacker krans av Mamma och Thomas...


<3


Haaaaa Haaaa

Igår var en kalasdag! I love spontana dagar! Bilen styrdes upp mot Västkustens pärla för att besöka N, han bjöd på gourmet mat som heter duga! Det spelades spel och dansades hela natten lång, det blev så mkt dans och Mojitos att vi helt glömde bort klockan och utgång!

Nu sitter man här hemma igen, har precis kollat Robinson. Ljusen är tända, stjärnorna är tända, täcket och kudden finns i soffan, kan det bli bättre? ...ja det kan det ioförsig...för just nu kollar H tennis på tvn...tur man har en dator och att man e lite trött...jag kommer nog somna tidigt för jag vill upp tidigt imorgon och börja baka =)

Imorgon ska det bakas lussekatter och lägenheten ska julastädas, sen ska jag träffa M & M


Sweet chili marinerad lax på en bädd av rotfrukter, en kall limesås och en
mycket god melon/avokado/fetaostsallad!










En kopp kaffe och en pepparkaka...

Serverade precis mig och Emma en kopp kaffe med pepparkaka, ihopp om att vi ska bli snällare, för snälla är vi redan!

Igår var en mysig dag! Klockan två körde jag ner till stan för att möta upp sötaste Agnes! Hon är ju som sagt hemma för gott!! Vi tog en kopp te och varsin god biscotti på Espresso House. Kom hem senare och H stack iväg, han skulle hjälpa fam. Björsing med en massa gipsskivor. Jag som kände mig lite småfrösen tappa upp ett varmt bad med massa skum (nästan för mkt!) och tände levande ljus och lyssnade på Savage Garden. Det kallar jag vardagslyx. Kröp upp i soffan senare med en kopp te och goda knäckebrödsmackor med ost, tomat och örtsalt! Så det var min härliga onsdag =)

Snart helg och ingenting är planerat, vilket jag tycker är ljuvligt! Efter allt julsnack här på praktiken så vill jag bara ha en pysselhelg! Baka lussekatter och H ska väl baka sin årliga apelsin och chocklad kola. Julstäda och sedan sätta upp våra stora stjärnor!!  Vad ska ni själv göra i helgen??

Ps! Jag vill bara shoppa shoppa shoppa, det kliar i min shoppingnerv!!, men NEJ, Malin ska spara ALLA sina pengar! Hon har redan så mkt och hon blir verkligen inte lyckligare över att där hänger ytterligare ett plagg till i garderoben. Nu ska hon spara pengarna till RESAN, då blir hon lycklig!


(Bild lånad från styleroom.se)


Träffad?

Insåg precis att jag skrivit 14 inlägg sen förra måndagen, det kallar jag en riktig bloggare!!!
Har ju vänner som inte är SÅ flitiga med sina bloggar ;) Någon som känner sig träffad?


Ska jag ska jag inte?

NEJ


Paradise Hotel...

ja jag måste erkänna att jag kollar på skiten, det är ett gäng korkade människor man kollar på. Jag resonerar att man måste vara korkad för att överhuvudtaget tänka tanken att man vill vara med i ett sånt program. Men iallafall, två utav killarna har mössa!! MÖSSA?!!
Tror dom det är coolt att ha mössa på sig i 30 graders värme? Om dom nu inte "pallar fixa frillan" skaffa en keps då för helsike!!


Mössa används på VINTERN


Keps används på SOMMAREN


Min helg...

Har varit kalasbra, men det är dom alltid! Igårkväll kom B och A in till oss och vi spelade Tabu och fick oss ett par rejäla skratt! B är inte världens bästa när han ska svara snabbt, se nedan själv...och detta är bara 3 exempel utav väldigt många...

-Bokstaven efter N
-O
-NÄ!

-Säg en frukt
-Salami

-Vad har man i sin kudde för att den ska bli skön?
-Päls

Sen blev det en runda inne på Tages, och jag har svikit mig själv! Jag hade lovat att jag inte skulle sätta min fot på det skitstället mer i år, men nu blev det som det blev och vi hade kul! Efteråt blev det en fin korv inne på Pölsemannen...

Sov en liten stund innan och nu känner jag att det nog kommer dröja ett tag innan man kan sova gott.



                                                      Vad vore livet utan goda vänner?


Lördag!

Vaknade vid 10, käka 2 knäckebröd och sen blev det låångrunda i det fina vädret! Hämta mormor senare för att åka ut till mor på lite fika, gott och mysigt.
Nu är jag mätt, precis käkat mat. Idag blev det maten som egentligen skulle göras igår! A är på besök och snart kommer den andra A hit, trevlgt trevligt!!

Idag skulle egentligen Grossan ha 25 årsfest och dagen skulle börjat med god frukost hemma hos henne och sen fest på kvällen men fick ett trist mess igår som lät något i denna stilen: "Jag får tyärr ställa in imorgon, har kräkts hela kvällen och mår skit =("  KRYA PÅ DIG VÄNNEN!!

Såg förresten filmen L.A GIGOLO innan idag, helt ok faktiskt!

PS! Ashton är ju inte sååå ful i den heller ;)


Fredag...fortfarande...

Jaha då har min älskade bror lämnat Svea för Cypern. Vi kollade in nya IKEA och 500:- lyckades vi smälla fast vi bara skulle kolla, det e konstigt det där...

Maten ikväll var en besvikelse...vi kom hem ganska sent så vi beställde mat istället, men det var inte gott.
Håkan montera dagens köp och jag låg i soffan, drack kaffe och läste Klick och såg att Hanna Graaf hade rekommenderat ett ljus som heter Jo Malone och kostar 400:-, tappade nästan hakan! Det är ju ett sånt vi har på vårt soffbord som jag fick av Agnes senast hon var hemma! Hade jag vetat att det var så dyrt hade jag eldat det med omsorg, nu e det i princip slut! Men gott luktade det och mycket!!





Suddig bild på "dyrgriparljuset"


Fjärrkontrollen!





Så kul man kan ha åt en fjärrkontroll, men det är ju inte vilken fjärrkontroll som helst!


Fredag...

Lägenheten är nystädad: Toan är skrubbad, golven moppade, mattorna skakade, soporna i sophuset, dammet väck och det känns lovely! Ikväll blir det Idol och jag ska göra potatisgratäng med kassler,tomat och rödlök.
Sen kan det lätt bli lite ostbricka och ett glas vin!!

Snart bär det av mot Svågetorp, ska lämna brorssan på stationen och kolla in det nya Ikea samtidigt tänkte vi.

Åhh allt känns segt och jag känner mig rastlös men har ändå inte lust till något...

Ledsen...

Idag fick jag ett jobbigt besked angående en anhörig, VARFÖR!!??!!

Alla årstider har sin charm...

Jag menar nu när hösten är här, vem gillar inte att kura upp sig i soffan men filten och sin stora kopp med te? Utanför är det blött, mörkt och kallt. Vetskapen om att man bara kan uggla inne utan att få dåligt samvete är fantatsik! 
Imorse var det mörkare än vanligt tyckte jag när jag klev upp 07:20, ja jag har blivit en riktig tröttfis! Varför är det alltid så himla skönt i sängen just när klockan ringer? (Det är förvisso alltid skönt i sängen, men extra skönt när klockan ringer)

Just nu tittar jag ut genom fönstret och ser mitt gym, Nautilus. Det är en ganska så ful byggnad när man tänker efter... Ett enormt plåthus och färgen på plåten är grisfärg till mer än hälften och resten vitt. Grisfärg, hudfärg...ni fattar va?? Inte snyggt! Vem bestämde de färgerna?   "Ja grabbar vi kör vit plåt på bygget och och på gaveln kör vi grisfärgad plåt" Ja något i den stilen lät det nog när chefen instruerade sina undersåtare när komplexet skulle byggas!

Malin Fransson


Ja det är jag det!


Tisdag i vanlig ordning...

De grönsaksprickiga soppan är gjord.
Pappa har varit här och hälsat på.
Nu kallar duschen och sen blir det film.
På lördag blir det fest hos Gross, det ser vi fram emot!!


ps!

angående lösen, ni var alldeles för många som ville fortsätta läsa så jag struntar i lösen och struntar i bittra människor :))

Härliga Tisdag...

Mmm sitter här vid Emmas gigantiska mac, visst är det underbara datorer?
Har precis ätit mig en frukost som bestod av: Knäckebröd med leverpastej och gurka/paprika och en stor kopp kaffe! Har fått i uppdrag denna vecka att se om hemsidan. Dvs uppdatera med nya bilder och ta bort utgångna artiklar. Dock är inte Emma tillbaka förrän på måndag så den uppdateras först då. Det är lite tomt på kontoret... Vad händer annars idag? Blir antagligen fika med Putte, men hon har inte hört av sig trots att jag skickat mess. Det kan bara bero på en sak: Hon har inga pengar på mobilen, annars är hon snabb på att svara kan ni tro, och skickar gärna onödigt många sms ;)
Annars blir det en lång promenad, hyffsat fint väder idag och inget regn elr blåst, det gillar vi!!
Ha det bra där ute och ta hand om varandra, glöm inte att berätta för nära och kära vad dom betyder <3

Monday...

Skrev ett relativt långt inlägg men jag markerade skiten och tryckte på delete. Jag ångrade mig helt enkelt!
Känns som jag tappat det här med att blogga. För vem gör jag det? Får jag något i utbyte?
Lite skrämmande att vem som helst kan läsa här och veta en hel del om mig. Givetvis väljer jag ju själv vad jag ska skriva och jag skriver aldrig något privat här direkt. Har ju en passion för fina skrivböcker och läckra pennor, kanske ska fortsätta att skriva i dom istället? Blogga på papper! Har en hel pappåse med gamla dagböcker. Har skrivit dagbok sedan 1999, varje dag har jag nerskrivet. Så en dag jag känner för det kommer jag sätta mig ner och läsa år för år, blad för blad... Men jag orkar inte just nu, där är alldeles för mkt känslor i dom för att jag ska orka läsa nu...



STÖRIGT!!

Jag vet att det inte kommer synas någonstans i mitt betyg från skolan sen, huvudsaken är att man klarar dom, men det är ju så jäkla störigt att jag var 1 liten skitpoäng från att få VG på den senaste tentan "Visualisering med mjukvara" Grrr!!

Tack Gross

för en rolig dag igår, mkt pengar smällde vi men det var det värt ;)




Så är det...

Ni är bara avundsjuka! Att man inte kan glädjas över andra på grund av sitt eget tillstånd är ju bara så tragiskt...
Om 45 dagar ligger VI på en härlig strand med tropiskt vatten, en bra bok i handen och bara njuter, njuter av tillvaron, värmen och varandra!

På nyårsafton står vi i vattenbrynet med en drink och tittar på alla papperslyktor som flyger upp i himmeln, det kan jag kalla nyår!

Idag har varit en bra lördag, vi gick ut till Häljarp för att hälsa på familjen och sen cyklade jag till Papi och var där X antal timmar. Nu har vi ätit taccos igen, och snart kommer B!



Mmmm

Har haft en alldeles underbar dag med min kompis Gross, gjorde några riiiktigt fina fynd idag.
Nu blir det tacco, har två grabbar som står och kockar i köket just nu =)

Eftersom jag har vissa "vänner" som inte kan glädjas över andra så vill jag inte ni ska vara här inne och snoka heller, för det kan ni! Så imorgon funderar jag skarpt på lösen. Hör av er på Fb om vi vill fortsätta läsa!

Nu ska jag göra guacamole för det krävs en kvinnas touch!

Lyckorus!!

HEJ THAILAND


Godnatt!

Nu ska tandborsten in i munnen sen ska jag göra ett skydive i bingen!!


Onsdag i all ära...

Idag besökte jag min farmor, det var mysigt! Vi satte oss i storarummet och farmor säger alltid: "Berätta" och då får jag berätta lite allt möjligt för henne. Vad vi gjort i helgen, vad vi ska göra i veckan, hur det är med övriga familjen, hur det går i skolan, vad vi ska äta ikväll etc etc. Hon vill ju så gärna höra och veta vad som händer i mitt liv. Och jag berätta mycket för farmor, jag tycker om min farmor och vi har många hemligheter tillsammans. Hon anförtror sig till mig och det betyder mycket!!

Kom hem vid halv sex tiden, men satt i bilen och pratade med Aset i 24 minuter. Fixade med maten direkt när jag kom upp. Idag bjöds det på kycklingfiléer med pasta och grönmögelostsås...långt ord!

Vraket dök in på en kopp kaffe innan har skulle sätta sig i batmobilen på väg upp till Halmstad.
Nu sitter Håkan i Fatboyen och spelar tvspel, jag sitter i min fåtölj, men har en grym huvudvärk så snart ska jag krypa under täcker och smälla igång ett avsnitt Grey´s anatomy och dregla till Dr Shepard!



"Helgens"

B1:Åh hem och bajsa lite och duscha lite och sen bara slappa!

B2: Ja absolut, jag är ganska bajsig nu faktisk, men du B3 behöver nog inte bajsa på en vecka
efter din natt igår, du kan inte ha mycket kvar i den tarmen... Man kan säga att du har den
optimala tarmen för analsex!

Leverans!


Slänger mig i Fatboyen, fantastiskt skön och grymt stor! Vart ska vi ha den??


Hej du söta lilla bebisvas!
(den gröna krukan fick en väldigt mystisk färg på fotot, fast kanske bara är på min dator färgen ser konstig ut)


Ovanlig förmåga?

Strumpor och hårnålar har en mystisk förmåga att försvinna. Men när jag tömde diskmaskinen innan idag kom jag på att jag fattas 4 assietter och 6 teskedar, hur? var? när? Så nu lägger jag upp en bild ifall det sitter någon där ute och har några assietter och några teskedar över!


De försvunna godset!


Måndagen den 9 November 2009

Började regna som attans just när jag skulle cykla hem så H kom och plocka upp mig lägligt.
Klockan 15 mötte jag upp Aset för en fika på Maddes, blev en ägg och tomatmacka med sill, mums!

Nu regnar det fortfarande och jag har precis duschat och funderar på att göra mig min grönsaksprickiga soppa, men frågan är om jag orkar ställa mig och göra det nu? Nej jag tror inte det. Grabbarna ska beställa kebabrulle till fotbollsgalan så jag tror jag hakar på där faktiskt. Så onyttigt är det ju ändå inte? Sen tackar jag för mig och stänger in mig i sovrummet och ska titta på ljuvliga Ullared och sen blir det en väldans massa avsnitt Grey´s.



En sak...

Man kan INTE alltid säga alla saker man tycker och tänker...


Ibland...

önskar man att man vore som Arga Snickaren, säga precis vad man tycker och tänker. Vissa gnäller över saker och situationer som dom för det mesta själv har skapat men dom inser inte det själv. Det är då man har god lust att öppna munnen...

Anna och Malin...

Ett tag hatade vi varandra men nu är vi tajtare än nånsin! När man är med Anna har man aldrig tråkigt.
Alltid nära till skratt,munnarna går i ett  och vi hittar på mycket "skit" tillsammans. Hon är tjejen utan strumpor, tjejen med det hysteriska skrattat, tjejen med vaktmästarknippen. Men framförallt är hon tjejen som är min vän!













YES!


Vad blir det för mat?

Idag gick kockarna Johansson och Franzon ut i köket med varsin Corona i näven för att försöka laga en riktigt god fredagsmiddag! Vi hade som tumregel att det inte skulle vara komplicerat och att det skulle gå fort. Så vad passar bättre än denna supergoda middag?


Stek upp lite fläskytterfilé (eller vilket kött ni nu önskar) och krydda i valfri krydda, idag smekte vi på lite salt och peppar, i all enkelhet...


När köttet nästa var klart smällde vi i lite champinjoner och purjolök!

Sen hällde vi i den goda såsen "Kantarell och Cognac" från Skånemejerier, plus lite extra matlagningsgrädde för det lilla extra!
Till detta serverades färskpasta
SMAKLIG SPIS!

Egentligen skulle vi käka hos Kekka, men eftersom det kom lite ivägen får vi ta det en annan dag


Ser ni?...

Igår när jag tog mig en kopp te upptäckte jag att jag hade "något" i muggen...ser ni vad? Kan ni se det?
Det var svårt att få det på foto , men man kan faktiskt  se det, det lilla lilla hjärtat!


Några rader vackra ord...

En vän kan bejaka och skärpa alla sinnen.
Hon delar gärna tankar, drömmar och minnen.
Hon lyssnar och besvarar och vågar alltid fråga. Och när du är rädd kan hon få dig att våga.
Hon står vid din sida när livet är hårt. Och hon får dig att skratta åt det som varit svårt.
En vän bryr sig om dig för hon håller dig kär.
Och hon älskar att se dig precis som du är.



Man håller det man lovar...

Det vill säga att jag lovade ju att lägga upp fler bilder från underbara London, här kommer några till!


Åh min stora tonårsidol...Leonado Di Caprio...fråga Gross hur mitt rum såg ut som 14 åring!


I Londons taxibilar finns det gott om space till benen


Utanför Hotellet


En glad födelsedagsgris!


Åker dubbeldäckare




Man var ju tvungen till att testa Fish n Chips...Betyg: njaaaeee


Bild tagen från Tower Brigde, och man skymtar Lonodn Eye, Big Ben och Themsen!

Har ju 1000 bilder till men dom behåller jag för mig själv!




Fortsättning onsdag...

och jag har fortfarande inget vettigt att skriva. Kolla igenom min blogg innan och ser att jag inte ska tjata mer om varken livet eller att dagarna går för fort...tror ni har fattat min vinkel.
I dagarna har vi beställt lite saker till hemmet. En Fatboy som vi säkerligen kommer att bråka om för den ser ju så fantastik skön ut, vi beställde en VIT. Och sen en  Mini Ballone (20cm) vas i vitt. Har redan Ballone (38cm) i svart och grön men dom e så stora och det är brist på små snygga vaser i hemmet.


 


Idag på bordet stod det hemmagjorda köttbullar och hemmagjord potatismos med lingonsylt...(den är köpt!)
Var även så snäll så att jag bjöd ner Finkel på mat. Vädret gör att man bara vill uggla inne och det har
jag gjort också, skönt. Nu ska vi kolla klart på Johan Falk-Operation Nektergal!
Tjitjing!!



Onsdag...

Jag blir rädd så fort dagarna går...snart är man väl 50 och undrar "Vart tog alla år vägen?"
Träningen igår har redan satt sina spår i min kropp i form av träningsvärk SOM FAN!

Igår hade jag en mysfika med Jenny och Agnes, jag lämnade tillbaka en tröja för att sedan inhandla en annan som jag ska ha på mig på lördagens fest hos Candy i Malmö, nice ;)

Nej nu ska jag fortsätta skissa på  mina flygplan...
Skriver mer ikväll.

                                Denna godbiten kommer att stanna i Svea från den 20 November, Jippie!!

Tomatsoppa...

Gud vad dagarna går fort på Lian, men imorgon blir det mer strukturetat och det är bra!
Ska även till frissan imorgon, vilket behövs, det är alltid så skönt att gå dit och få bli lite ompysslad.
Man skulle pysslat om sig själv lite mer tycker jag. Unna sig lite kroppsmassage, ansiktsbehandlingar och fixa naglarna. Man köper kläder och skor till kroppen men man är dålig på att köpa till själen...
Hade jag inte pluggat hade jag unnat min själ mer.


Idag ville H kolla på Ullared och jag var skeptiskt...ska vi se den skiten?
Men jag måste säg att det roade, vilka original!! Där var en familj från Malmö som sparade pengar HELA året för att sedan campa i 2 VECKOR och handla ALLT på Ullared inför det kommade året. Barnens julklappar, barnbarnens presenter, schampo till 6 personer ett år framöver mm...Frun i familjen sa att notan brukar stanna på runt 50.000:- och att hon handlar lite varje dag. Hmm det är något jag inte förstår...

Nej nu ska jag luta mig över Hs dator så ska vi spana ;)



Ibland blir det bara fel...

Idag skulle jag säga "Kolla cowboyhatten" istället blev det "Kolla hajbojkatten"


2 November...

Praktik
Storhandling
Storkok av soppa
Massa måndagsmys!

Helgen som gått...

snart knackar måndagen på våra axlar och en ny vecka är snart igång. Det är knappt lönt att gnälla över att helgen redan är slut, för som vi alla vet är det snart helg igen!

Denna helgen har varit riktigt bra. I fredags blev det Idol med lite vin. Jag klara att hålla mig vaken till 23:30 ( 2½h längre än förra fredagen) När vi 3 vaknade på morgonen bestämde vi oss för att tura.
Hitta en riktigt mysig pub och det bästa var att där var en stor äcklig Gris också.! Vi hann precis med tåget hem sen tillbaka till nästet. Väl hemma testade vi den nya inhadlade romen och gjorde goda strawberry daiquiris!
Bs och Finkel  (Sofie kom förbi någon timme med) dök ner och det blev helt plötsligt ett sjöslag framåt småtimmarna...

Volymen var så pass hög att rutorna vibrerade...vi bor nog i bästa huset för ingen klagade!

















PEACE!


RSS 2.0