Vad blir det för mat?

Idag gick kockarna Johansson och Franzon ut i köket med varsin Corona i näven för att försöka laga en riktigt god fredagsmiddag! Vi hade som tumregel att det inte skulle vara komplicerat och att det skulle gå fort. Så vad passar bättre än denna supergoda middag?


Stek upp lite fläskytterfilé (eller vilket kött ni nu önskar) och krydda i valfri krydda, idag smekte vi på lite salt och peppar, i all enkelhet...


När köttet nästa var klart smällde vi i lite champinjoner och purjolök!

Sen hällde vi i den goda såsen "Kantarell och Cognac" från Skånemejerier, plus lite extra matlagningsgrädde för det lilla extra!
Till detta serverades färskpasta
SMAKLIG SPIS!

Egentligen skulle vi käka hos Kekka, men eftersom det kom lite ivägen får vi ta det en annan dag


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0